Skip to main content

Wij helpen u graag met onze diensten!

Geïnteresseerd?

Platform installateurs

Jij de focus op doen!

Keuringen

Jij installeert, wij keuren!

Smart Controller

Heating Automation

A&F Support

Strategie voor pro’s!

Heating controlling

“Domotica voor uw verwarming” omschrijft waarvoor onze controller staat. Je verwarming vanop afstand en één centrale applicatie bedienen. De combinatie van lucht, warmte en koeling zorgen voor een aangenaam huisklimaat. Wil jij ontdekken wat onze controller allemaal kan? Ben jij installateur en wil je de nieuwste snufjes implementeren bij je klanten? Aarzel niet!

Geïnteresseerd?

Keuringen

Aqua en Fire kan heel wat keuringen uitvoeren in opdracht van particulieren, bedrijven of andere installateurs. We behaalden heel wat keuringscertificaten via RESCERT:

  • Zonthermische installaties voor sanitair warm water, inclusief integratie in de dakbedekkingen
  • Zonthermische installaties voor gecombineerde systemen (sanitair warm water en verwarming), inclusief integratie in de dakbedekkingen
  • Gecentraliseerde biomassa-installaties (verwarming en/of sanitair warm water)
  • Warmtepompen (verwarming met of zonder sanitair warm water) met uitzondering van ondiepe geothermische systemen
Geïnteresseerd?

Platform voor de nieuwe generatie installateurs!

Aqua & Fire staat ook voor netwerk en community en vooral de juiste partnerships. Zo hebben wij binnen de sector van verwarmen en koelen de juiste partners opgebouwd. Niet enkel technische mensen, maar ook administratieve krachten, strategen en communicatie-experts vervoegen ons team. Wij brengen jou in contact met de juiste man of vrouw op de juiste plaats!

Ontdek alle partners

A&F Support, strategie voor pro’s

Ieder zijn specialiteit zeggen we vaak! Tijd om dit in de praktijk om te zetten. Terwijl u de focus houdt bij uw sterkte, het plaatsen van installaties, zorgen wij in de achtergrond voor de rest: offertes, design, opleidingen, workshops, strategie, sociaal secretariaat, boekhouding, communicatie en verkoop! Nood aan de A&F strategie?

Ik wil begeleiding!

Bent u overtuigd om samen te werken?

Contacteer ons