Skip to main content

Over ons

Meer over Aqua & Fire

Aqua & Fire staat voor meer en betere diensten tussen klant en installateur. Van een breder gamma, snellere service, administratieve afhandeling, technische hoogstandjes tot de jaarlijkse keuringen.

Breed aanbod creëren

Aqua & Fire zorgt dat een installateur een breder aanbod kan aanbieden aan de klant. Daarnaast kunnen de werken sneller uitgevoerd worden als ook de administratieve zaken uitbesteed worden. Zelfs de RESCert keuringen van zonneboiler-installaties, warmtepomp-installaties en biomassa-installaties  kan Aqua & Fire voor u uitvoeren.

Technische hoogstandjes

We zijn leverancier van enkele unieke toepassingen. Heating controlling is voor de installateur een echte must en het geeft de eindgebruiker enorm veel comfort. Start nu met de “domotica” voor verwarmings- en koeling-installaties. Ga aan de slag met de controllers van Aqua & Fire!

Samen sterk!

Grote projecten niet aan jou besteed? Denk nogmaals! Dankzij een partnership met Aqua & Fire zal je de nodige kennis in huis halen om net wel dat grote bedrijf of die enorme aanbesteding binnen te halen. Samen staan we sterk en zorgen we voor de nodige data, materialen, communicatietools en netwerk.

Jij de focus op installeren!

Iedereen zijn sterkte! Dat is de kern waarrond onze filosofie draait. Terwijl jij doet wat je graag doet en waarin je uitblinkt, zorgen wij voor de rest. Laat je ondersteunen door de juiste mensen uit het Aqua & Fire partnership. Deze partners werden zorgvuldige voor u uitgekozen.

Bent u overtuigd om samen te werken?

Contacteer ons